Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: O Mπάμπης Λυκούδης νέος δικηγόρος του τραγουδιστή

Ο Μπάμπης Λυκούδης θα αναλάβει την νομική υπεράσπιση του Γιώργου Μαζωνάκη από εδώ και στο εξής

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρήκε τον διάδοχο του Γιώργου Μερκουλίδη ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από το πλευρό του γνωστού τραγουδιστή.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «To Πρωινό», ο Γιώργος Μαζωνάκης θα είναι πλέον πελάτης του Χαράλαμπου Λυκούδη. Σε αυτό, έπαιξε ρόλο η αποχώρηση του καλλιτέχνη από τα νυχτερινά μαγαζιά του επιχειρηματία, με τους δυο άνδρες να μην έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία, ωστόσο όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ αυτό δεν θα αργήσει.

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής του ANT1 αναφέρθηκε, πως ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλει να αλλάξει όλους τους ανθρώπους που είχε στο στενό του περιβάλλον, όπως λογιστές, αλλά και άτομα που έχουν στην κατοχή τους προσωπικά στοιχεία του ίδιου!

«Εγκαταλείποντας το στρατόπεδο της νύχτας του επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, του οποίου είναι δικηγόρος ο κ. Μερκουλίδης, πάει σε ένα άλλο στρατόπεδο, αυτό του κ. Ματσίκα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται, πως ο Μπάμπης Λυκούδης είναι και δικηγόρος του ενός από τους δυο κατηγορουμένους στην υπόθεση με την δολοφονία στην Φυνικούντα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 5 άτομα - 10 συλλήψεις, ανήλικος βιντεοσκοπούσε την πράξη
Στον ομαδικό βιασμό φέρεται να συμμετείχαν ένας 15χρονος, ένας 18χρονος, ένας 17χρονος, ένας 21χρονος ένας 27χρονος. Συνελήφθησαν ακόμα μια 17χρονη, ένας 21χρονος και τρεις γυναίκες κηδεμόνες των ανήλικων
Θλιμμένη γυναίκα
Καταθέτει σήμερα ο φίλος του 20χρονου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Καλαμαριά - Το μεσημέρι η κηδεία του θύματος
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ο δεύτερος φίλος του 20χρονου - Οπαδικές διαφορές «βλέπουν» οι αρχές για τα κίνητρα της δολοφονίας - Απολογείται την Τρίτη ο 23χρονος που παραδόθηκε
20χρονος