Ελλάδα

Γκαζάκια σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Μαρούσι – Ζημιές από την έκρηξη

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε υποκατάστημα της ΔΕΗ που βρίσκεται στο Μαρούσι. Ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε στις 02.30 και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου. 

Το κτίριο, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 197, στο Μαρούσι, και σε αυτό στεγάζονται γραφεία της ΔΕΗ και εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εμπρηστικός μηχανισμός με τα γκαζάκια τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του κτιρίου και ενεργοποιήθηκε στις 02.30. 

Από την έκρηξη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έσπασε ένα τζάμι της δημόσιας εταιρείας ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει, αλλά και η αστυνομία.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 19
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων