Ελλάδα

Γκάζι: «Εγώ ένα χαστούκι έριξα, δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει» είπε ο 33χρονος συλληφθείς

«Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 33χρονου συλληφθέντα για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, μιλώντας στους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 33χρονος – ένας εκ των δραστών του αιματηρού περιστατικού στο Γκάζι – δεν φάνηκε πρόθυμος να πει περισσότερα στις Αρχές, τονίζοντας πως «δεν έχει καμία εμπλοκή σε σχέση με τους πυροβολισμούς».

Ο 33χρονος αλβανικής καταγωγής, που συνελήφθη  βραδινές ώρες μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας, είναι ο συνοδηγός του τζίπ, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και το οποίο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18.12.23) στα βόρεια Προάστια. Εκτιμάται μάλιστα πως κοντά στο σημείο διαμένει ο πιστολέρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές, ναρκωτικά και παράνομη μετανάστευση.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη που έριξε τους πυροβολισμούς. Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο πιστολέρο είναι ηλικίας 35-37 ετών και στο παρελθόν φέρεται να είχε απελαθεί. Και οι δύο δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας στο Γκάζι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων: Τα μπλόκα, οι εκτροπές και οι ουρές χιλιομέτρων - Νέες εικόνες από drone
Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία οδηγού που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί από το Ηράκλειο Αττικής με προορισμό την Καβάλα και στις 16.30 το απόγευμα ήταν ακόμα πριν την Λαμία
Μπλόκα αγροτών: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων – Οι εκτροπές και οι ουρές χιλιομέτρων
Ανανεώθηκε πριν 56 λεπτά
161