Ελλάδα

Γκάζι: «Ήπια ένα ποτό και έφυγα λιπόθυμη» καταγγέλλει 20χρονη που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο το ίδιο βράδυ που κατέρρευσε η 16χρονη

«Την έβγαλαν έξω, το κατάστημα καν δεν ενδιαφέρθηκε» λέει η μητέρα της νεαρής
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απερίγραπτη θλίψη προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος 16χρονης η οποία νωρίτερα διασκέδαζε με την παρέα της σε club στο Γκάζι – το νοσοκομείο δίνει αιτία θανάτου το πνευμονικό οίδημα, πράγμα που δεν έχει γνωστοποιηθεί το πώς προέκυψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ίδια περιοχή, στο Γκάζι, το ίδιο βράδυ, το ΕΚΑΒ είχε και άλλες κλήσεις για μέθη – το σοκαριστικό περιστατικό με την 16χρονη συνέβη ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (19.10.2025)

Στο αποψινό (23.10.2025) Live News, μίλησε ένα 20χρονο κορίτσι το οποίο κατέληξε λιπόθυμο στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση ενός αλκοολούχου ποτού σε μαγαζί στο Γκάζι.

«Είχαμε πάει με την παρέα μου, πήραμε βότκα με ένα ενεργειακό ποτό και διασκεδάζαμε», λέει η νεαρή η οποία διασκέδαζε σε γνωστό μαγαζί και είναι ένα εκ των ατόμων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή της 16χρονη έξω από μπαρ.

«Η παρέα μου κάλεσε το ΕΚΑΒ και πήγαμε λιπόθυμοι».

Όπως λέει η ίδια άλλα δύο άτομα από την παρέα της κατέληξαν στο νοσοκομείο.

«Ήπια ένα ποτό και έφυγα λιπόθυμη», καταλήγει.

Από την πλευρά της, η μητέρα της νεαρής σημειώνει:

«Με ειδοποίησαν από το νοσοκομείο γύρω στις 03.30 να πάω γιατί η κόρη μου από μέθη βρέθηκε εκεί. Είχε πιει μόνο ένα ποτό  αλλά με ένα ποτό σωριάστηκε κάτω. Την έβγαλαν έξω, το κατάστημα καν δεν ενδιαφέρθηκε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονισμένοι οι άνθρωποι που γνώριζαν την 25χρονη που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα: «Η Πηνελόπη ήταν πολύ στεναχωρημένη μετά τον χωρισμό»
Γείτονας του δράστη αποκαλύπτει στο newsit.gr την προβληματική συμπεριφορά του, συνάδελφοι της άτυχης Πηνελόπης κάνουν λόγο για «ένα καλό και μορφωμένο κορίτσι»
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας 10
Ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων ετοιμάζει 3 μηνυτήριες αναφορές σε αισθητικούς - «Μέχρι και κτηνίατρος μας είπαν ότι κάνει botox»
Αισθητικοί και ιατροί άλλων ειδικοτήτων εμφανίζονται να παρέχουν υπηρεσίες αισθητικής οι οποίες δεν εμπίπτουν στο αντικείμενό τους προκαλώντας προβλήματα σε ασθενείς
Rhinoplasty, the surgeon hands touches the patient s nose. People, cosmetology, plastic surgery and beauty concept - surgeon or cosmetologist hands touching female face
Στις 21:40 θα κλείνουν οι σταθμοί του μετρό Ελαιώνας, Κεραμεικός και Μοναστηράκι από σήμερα Δευτέρα έως Πέμπτη
Εξαιτίας εργασιών, η κυκλοφορία των συρμών στη Γραμμή 3 του μετρό θα πραγματοποιείται στα τμήματα «Δημοτικό Θέατρο – Αιγάλεω» και «Σύνταγμα – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο» από 21/9/2026 έως 24/9/2026
μετρο