Ελλάδα

Γλυφάδα: 25 προσαγωγές ανηλίκων 14 έως 17 ετών που είχαν δώσει ραντεβού για συμπλοκές και επεισόδια

Στην προσαγωγή 25 ανήλικων έχει προχωρήσει η Αστυνομία μετά από πληροφορία πως θα υπήρξε συνάντηση για συμπλοκές και επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου (06/04/2024) στη Γλυφάδα.

Η Αστυνομία έφτασε νωρίτερα στο σημείο στη Γλυφάδα που οι ανήλικοι είχαν δώσει ραντεβού για επεισόδια και συμπλοκές και προσήγαγε 25 άτομα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΝΑ Αττικής.

Συγκεκριμένα οι παρέες των νεαρών έκλεισαν το ραντεβού για τις 9 το βράδυ (06/04/2024) μέσω των social media αρχικά στο γήπεδο της Τερψιθέας και στη συνέχεια στην περιοχή της Ευρυάλης όπου πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση.

Έχουν ενημερωθεί και οι γονείς των ανήλικων, που είναι από 14 έως 17 ετών, και προσέρχονται για καταθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα Αττική Οδός: «Δεν θα στείλουμε ποτέ μήνυμα στους συνδρομητές e – PASS για κάποια οφειλή, αν δείτε κάτι τέτοιο είναι απάτη»
«Αν λάβετε παραπλανητικό SMS τέτοιου τύπου, αγνοήστε το, ΜΗΝ κλικάρετε τον οποιοδήποτε σύνδεσμο και προχωρήστε σε διαγραφή του», ενημερώνει η ανακοίνωση
αττική οδός
Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν μου έχει κοινοποιηθεί η διάταξη δέσμευσης του λογαριασμού μου, έχει στηθεί ένας χορός ηθικής κατακρεούργησής μου
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει δε ότι θα τοποθετηθεί δημόσια τις προσεχείς ημέρες, επισημαίνοντας ότι τα ΜΜΕ «τον δικάζουν και τον καταδικάζουν», επικαλούμενα «πηγές» που -όπως υποστηρίζει- εδράζονται σε διακινούμενο non-paper «άγνωστου συντάκτη»
Ο Γιάννης Παναγόπουλος