Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος οικογένειας Κάρολαϊν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι πια ένας ξένος για την Λυδία

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος οικογένειας Κάρολαϊν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι πια ένας ξένος για την Λυδία

Μπορεί να έπεσε η αυλαία για την συγκλονιστική υπόθεση στα Γλυκά Νερά, αφού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους, ωστόσο παραμένει ένα έγκλημα που συντάραξε τη χώρα και πήρε διεθνείς διαστάσεις. 

Για την απόφαση του δικαστηρίου και την ποινή του Μπάμπη Αναγωστόπουλου μίλησε το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς. «Με την απόφαση του πρώτου βαθμού αν ισχύσει και στο δεύτερο, τα χρονιά που θα εκτίσει ο Αναγνωστόπουλος είναι 19… Μετά την αποφυλάκιση του η Λυδία θα είναι 20 ετών, και τότε θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θα τον συναντήσει. Μέχρι τα 18 της, με απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πατρική ταυτότητα έχει απολεσθεί, κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση, δεν είναι πατέρας» εξήγησε. 

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (…) είναι ένας ξένος άνθρωπος» τόνισε ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης Κάρολαϊν Κράουτς. 

Click4more: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το ψυχογράφημα που «έκαψε» τον 33χρονο στη δίκη για την δολοφονία της Κάρολαϊν

«Αυτοβούλως οι γονείς της Καρολάιν δίνανε 1.000 ευρώ τα μήνα για να ενισχύσουν το εισόδημα της οικογένειας και έδωσαν και 50.000 ευρώ για το οικόπεδο που αγοράστηκε στο όνομα του κ. Αναγνωστόπουλου» διευκρίνισε εξάλλου ο κ. Χαρμάνης. «Η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για οικόπεδα και χρήματα, αλλά να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον η Λυδία» ξεκαθάρισε. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

«Ο Μπάμπης δεν θα ξαναδεί τη Λυδία»

Υπενθυμίζεται ότι ο μετά την καταδίκη του 34χρονου πιλότου, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στην Daily Mail και αναφέρθηκε τόσο στην ποινή του δικαστηρίου, όσο και στην μικρή του Λυδία. 

«Κάποια μέρα, η Λυδία θα ρωτήσει πού είναι η μητέρα της, είναι μια μέρα την οποία τρέμω. Πρέπει να γνωρίζει και είναι πολύ καλύτερο να μάθει την αλήθεια από τους παππούδες της παρά από αλλού» δήλωσε στην Daily Mail ο David Crouch. «Ωστόσο, πριν από αυτό, θα αλλάξω το επώνυμό της Λυδίας σε αυτό της Κάρολαϊν για να μην συνδεθεί ποτέ με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα διασφαλίσω επίσης ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του», προσθέτει.

Ο David Crouch επισημαίνει επίσης ότι το γεγονός πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε μακροχρόνια κάθειρξη, δεν πρόκειται να φέρει πίσω την κόρη του. (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις