Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η υπόθεση δεν έχει κλείσει – Ψάχνουν το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της Κάρολαϊν

Έχουν περάσει οκτώ εβδομάδες από τη μοιραία νύχτα της 11ης Μαΐου, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη σύζυγο του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, και -παρά το γεγονός ότι ο κα’ ομολογίαν δολοφόνος έχει προφυλακιστεί- ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει κλείσει.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News”, ο 12ος ανακριτής ερευνά οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως είχαν μεταξύ τους, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι η οικογένεια της έβαζε… βαθιά το χέρι στην τσέπη και τους βοηθούσε οικονομικά.  

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει δοθεί εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος για άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών και των δύο, προκειμένου να ερευνηθεί ποια ήταν η οικονομική κατάσταση του καθενός και τι συναλλαγές πραγματοποιούσαν. 

Επιπλέον, θα ερευνηθούν οι λεπτομέρειες της αγοράς του οικοπέδου στο Πικέρμι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που έγινε μόλις πέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία της Κάρολαϊν, και μάλιστα με την… ενίσχυση των 20.000 ευρώ που του έδωσε η πεθερά του.

Η Κάρολαϊν ήθελε να χωρίσει πριν πάνε στην ψυχολόγο

Στο μεταξύ, η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, αποκάλυψε ότι η Κάρολαϊν είχε πει στον καθ’ ομολογία δράστη ότι θέλει να χωρίσουν, πριν αρχίσουν τις συνεδρίες. «Η Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», σημείωσε.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δε δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους, Λυδίας, στην Αθήνα και είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα “Real News”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης – Το σπάνιο Ευαγγέλιο και οι 100 πλαστοί πίνακες
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την έρευνα στάθηκε μια ανάρτηση του γνωστού γκαλερίστα στα social media με την οποία ανακοίνωνε ότι πουλάει ένα Ευαγγέλιο που χρονολογείται από τον προηγούμενο αιώνα
Συνελήφθη ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης – Το σπάνιο Ευαγγέλιο και οι 100 πλαστοί πίνακες 26
Απεργία ταξί: Με αφίσες «Κυρανάκη παραιτήσου» στους δρόμους ξανά οι οδηγοί – Κάλεσμα ΣΑΤΑ σε νέα συγκέντρωση τη Δευτέρα στη Βουλή
​Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΑΤΑ, Πάρης Ορφανός περιέγραψε το νομοσχέδιο ως μια πλήρη απορρύθμιση της αγοράς που καταργεί τον διαχωρισμό μεταξύ των ταξί και των ενοικιαζόμενων Ι.Χ. με οδηγό
ταξί
Πάνω από 2.000 Έλληνες επαναπατρίστηκαν από τη Μέση Ανατολή – «Η πατρίδα θα στέκεται πάντα δίπλα τους», λέει ο Γεραπετρίτης
Η δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ για τις επιχειρήσεις επαναπατρισμού και τις ειδικές πτήσεις για την επιστροφή των κατοικίδιων από τις εμπόλεμες χώρες
Σκύλος 5