Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γνωστός λογοθεραπευτής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Γνωστός λογοθεραπευτής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Λογοθεραπευτής που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ένα ανήλικο παιδί, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως αποκαλύπτει το MEGA και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο κατηγορούμενος έχει προχωρήσει σε διάφορες φάσεις της υπόθεσης στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με το Live News ο γνωστός λογοθεραπευτής κατηγορήθηκε το 2015, χωρίς να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε, από έναν γονιό για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του ανήλικου παιδιού του.

Η υπόθεση κινείται δικαστικά, υπήρξε τελεσίδικη καταδίκη του εν λόγω θεραπευτή, και φαίνεται να υπήρξαν νομικές ενέργειες ώστε να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του και τα πλήρη στοιχεία του από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες από δικαστικές πηγές, ο κατηγορούμενος έχει επιχειρήσει όλα αυτά τα χρόνια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο λογοθεραπευτής και το χρονικό της υπόθεσης 

Το 2015 μία οικογένεια υποψιάζεται ότι ένας λογοθεραπευτής που μπαίνει στο σπίτι και βοηθά το παιδί τους, το παρενοχλεί σεξουαλικά. Ο πατέρας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, γίνεται δίκη και καταδικάζεται ο λογοθεραπευτής.

Πριν από λίγες μέρες ο πατέρας ζητά από τη Δικαιοσύνη να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του λογοθεραπευτή.

Ο λόγος; Μήπως υπάρχουν και άλλα θύματα του ανθρώπου αυτού και τον αναγνωρίσουν οι οικογένειες. Την πετυχαίνει αυτή την απόφαση και την ημέρα που βγαίνει η δικαστική εντολή, o λογοθεραπευτής κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις