Ελλάδα

Γουλιέλμος Τέλος Ελλάδας

Εμ, δεν πέφτει έτσι η Βουλή. Με σφεντόνες ή έστω με βέλη και τόξα. Το πολύ - πολύ να σπάσεις κάνα τζάμι από το κτίριό της.

Ο Γουλιέλμος Τέλος της διαδήλωσης συνελήφθη ( αυτή κι αν είναι επιτυχία!).
Πίστεψαν ότι είναι ο Γουλιέλμος Τέλος Ελλάδας. Τον μπουζούριασαν, ενώ πιάστηκαν ακόμα βέλη, τόξα, με τα οποία πήγαν οι διαδηλωτες να πολεμήσουν απέναντι στους καλά οχυρωμένους αντίπαλους.

Ποιος είναι τελικά ο σύγχρονος Γουλιέλμος Τέλος , δεν ξέρουμε. Πολλοί λένε ότι είναι… έμπορος από κοντινό κατάστημα που σημάδευε τους πελάτες για να μπουν μεσα και βγήκε στη διαδήλωση να διαμαρτυρηθεί.

Ο Γουλιέλμος Τέλος έζησε τον 14ο αιώνα και είναι εθνικός ήρωας της Ελβετίας Ανυπότακτος. . Συνελήφθη, και επειδή ήταν δεινός τοξότης, καταδικάστηκε να σημαδέψει ένα μήλο στο κεφάλι του γιου του. Αυτό μπορεί να γίνει κι εδώ , αλλά θα σημαδεύουμε μια μπριζόλα ή ένα κουτί γάλα στο κεφάλι.

Εν πάση περιπτώσει αυτό το βέλος σημάδεψε τη χθεσινή διαδήλωση. Έχουμε μια νέα υπόθεση “Βέλος” και το νέο Γουλιέλμο, Τέλος της Ελλάδας.

www.pamelouketo.blogspot.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη ΓΑΔΑ οδηγείται ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο - «Έχει ψυχικό υπόβαθρο και χρήζει βοήθειας»
Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας εκτίμησε πως ο 89χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα
6
Καταδίκη 35χρονου stalker μίας 26χρονης στη Θεσσαλονίκη - Είχε φτάσει στο σημείο να μετακομίσει από άλλη πόλη
Παρά τις επανειλημμένες απορρίψεις και τα «μπλοκαρίσματα» σε όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές, ζητούσε επίμονα ανταπόκριση εκφράζοντας επιθυμία για σχέση -ακόμη και για γάμο
iStock