Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Σε κατάσταση σοκ φίλος της 46χρονης αλλά και ο αδερφός του δολοφόνου

«Είχε ανεβάσει ένα τραγούδι στο προφίλ της, το “Ετοιμάζω ταξίδι”. Πάντα ταξίδευε. Αλλά αυτή τη φορά έφυγε για πάντα…», λέει στο newsit.gr στενός φίλος της 46χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του 55χρονου εν διαστάσει συζύγου της, στο Κουκάκι.

Συντετριμμένος ο φίλος της αδικοχαμένης γυναίκας μας αναφέρει ότι γνωρίζονταν και ήταν φίλοι πολλά χρόνια. «Την γνώριζα περισσότερο από δέκα χρόνια. Ήμασταν φίλοι. Από το πρωί είμαι συγκλονισμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

anartisi

Διευκρινίζει ότι το νέο θύμα γυναικοκτονίας δεν του είχε αναφέρει τίποτα για την σχέση της με τον άντρα της: «Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα. Έδειχνε πάντα χαμογελαστή». Και συνεχίζει: «Είμαστε από τα ίδια μέρη. Τα χωριά μας ήταν κοντά. Τη γνώρισα το 2009 και από τότε ήμασταν φίλοι. Μιλούσαμε συχνά. Την είχα σαν συγγενή και μάλιστα σαν αδερφή μου. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος και τόσο θρήσκα που ήθελε πάντα να βοηθάει τους συνανθρώπους γύρω». 

Στην εκπομπή “Τ-live” της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε ο αδερφός του 55χρονου, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Βρίσκομαι σε σοκ. Είχαν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Μεγάλη ιστορία. Από καιρό δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν πιο έντονη. Δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Έμεναν χωριστά, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Καβγάδιζαν συνέχεια…”.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο εργοστάσιο ξυλείας στις Σέρρες – Κάηκαν 600 στρέμματα και αποθήκες
Στο σημείο επιχείρησαν 90 πυροσβέστες με 31 οχήματα - Δεν απειλήθηκαν οικισμοί - Η καύσιμη ύλη που περιέχει η επιχείρηση δεν βοήθησε στην κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές – Συναγερμός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη
Οι άνεμοι σήμερα Τετάρτη (2.7.2025) στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και από νωρίς το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ
φωτιά