Ελλάδα

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς τη Γαλλία μετά το μακελειό στη Νίκαια

Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τα δυσάρεστα γεγονότα στη Νίκαια της Γαλλίας, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της και τους επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας για το διάστημα από 14 έως και 16 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα:
– στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς τη Γαλλία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από τη Γαλλία προς την Ελλάδα και τη Γαλλία, για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου.
– στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς την Γαλλία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από τη Γαλλία προς την Ελλάδα και τη Γαλλία, για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου. 
– στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς τη Γαλλία για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα
Πάνω από 147.000 οι αιτήσεις για το Youth Pass για νέους 18 και 19 ετών - Μέχρι 15 Μαΐου η προθεσμία, ποιοι είναι οι δικαιούχοι
«Όλοι οι δικαιούχοι λαμβάνουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να πάνε σε συναυλίες, να μείνουν σε κάποιο κατάλυμα»
Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας