Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανοίγει νέους ορίζοντες

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανοίγει νέους ορίζοντες

Υπάρχουν πέντε “λέξεις” που αποτελούν το “κλειδί” της εργασιακής επιτυχίας: Δυνατότητες, ασφάλεια, προνόμια, διασκέδαση και υποστήριξη. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον τις… ξέρει και τις πέντε και το αποδεικνύει στην πράξη!

Όλα τα παραπάνω μπορεί και κυρίως θέλει να τα προσφέρει η Coca-Cola Τρία Έψιλον. Θέλει να τα προσφέρει σε νέους και νέες που ψάχνουν την επαγγελματική εξέλιξη, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς. Και δεν προσφέρει μόνο αυτό, αναζητώντας ανθρώπους για να κάνει 165 προσλήψεις. Προφέρει ευκαιρίες πολυεπίπεδης εξέλιξης. Δημιουργεί μέσα από τα προγράμματά της (όπως το πρόγραμμα Youth Empowered) τους εργαζόμενους του μέλλοντος, ανθρώπους περιζήτητους που κάθε εργοδότης θα ήθελε να έχει στην εταιρία του.

Κάτι που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό για μια εταιρία του επιπέδου της Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι να βρει και να εντάξει στο δυναμικό της ανθρώπους που έχουν δυνατότητες και κυρίως θέλουν να εξελιχθούν ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες. Ανθρώπους που δεν έχουν όρια στα όνειρά τους, που θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να μην βάζουν… ταβάνι.

Τα παραδείγματα μέχρι τώρα, δεν είναι λίγα… Είναι ο Αργύρης, που ξεκίνησε ως Rise Management Trainee και μέσα σε 1 χρόνο εξελίχθηκε σε προϊστάμενος μηχανικών στο Σχηματάρι Mega-Plant.

Είναι η Αριστέα που μετρά 10 χρόνια στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και νιώθει την εταιρία σαν το δεύτερο σπίτι της. Που ξεκίνησε από την αρχή και δεν έβαλε ποτέ ταβάνι στα επαγγελματικά της όνειρα. Και σήμερα έχει φτάσει στη θέση της Financial Controller, να έχει υπό την ευθύνη της 43 άτομα. Προσθέστε στους ανθρώπους που έχει υπό την ευθύνη της και την οικογένειά της…

Είναι Διονυσία που ξεκίνησε από τις πωλήσεις, δούλεψε και επιβραβεύτηκε. Παραμένει στο τμήμα πωλήσεων, αλλά ως υπεύθυνη ανάπτυξης αγοράς πλέον!

Είναι ο Πάνος που κι εκείνος να ξεκίνησε από τις πωλήσεις. Όπως και η Διονυσία, «άρπαξε» κι εκείνος κάθε ευκαιρία που του δόθηκε και τώρα αξιοποιεί τις δυνατότητές του στον τομέα του marketing.

https://youtu.be/ihBZkEyyeTo

Και όσο ο εργαζόμενος μπορεί να φανταστεί που θέλει να φτάσει, η Coca-Cola Τρία Έψιλον του προσφέρει την ασφάλεια για να το κάνει. Μιλάμε άλλωστε για μια εταιρία που θεωρείτε ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στη χώρα. Μια εταιρία βραβευμένη από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Στο ερώτημα «γιατί» η μια από τις απαντήσεις είναι πολύ απλή: γιατί προσφέρει στους εργαζόμενους την ασφάλεια που χρειάζονται για να δείξουν ποιοι είναι και που μπορούν να φτάσουν.

Υπάρχει κι εδώ παράδειγμα: ο Γιώργος, που μετρά 16 χρόνια στις πωλήσεις της εταιρίας και έχει φτάσει στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πωλήσεων.

Οι ανάγκες των εργαζομένων είναι μια από τις προτεραιότητες της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: σε ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον και με παροχές που κάνουν τη ζωή των εργαζομένων πιο εύκολη και κυρίως χαρούμενη, αφού μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν, είναι πολύ πιο εύκολο οι άνθρωποί σου να αποδώσουν στο maximum.

Άλλωστε, τα προϊόντα της Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με στιγμές χαράς και διασκέδασης. Και αυτό το κλίμα είναι ο στόχος: ένα υγιές επαγγελματικό περιβάλλον, όπου όλοι αγαπούν αυτό που κάνουν, όπου οι εργαζόμενοι πηγαίνουν με καλή διάθεση και βρίσκουν εκεί μια δεύτερη οικογένεια. Με τους συναδέλφους τους άλλωστε περνούν αρκετές ώρες της μέρας τους και μοιράζονται μαζί τους χαρές και αγωνίες.

Coca-Cola Τρία Έψιλον feat… Youth Empowered

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον στηρίζει πολλά στη νέα γενιά. Και φροντίζει να επενδύει στους νέους ανθρώπους. Και επειδή στα χρόνια που έρχονται η αγορά εργασίας θα αλλάξει, φροντίζει με κάθε τρόπο να… εκπαιδεύσει τους νέους που θέλουν να πετύχουν, πριν καν αυτοί γίνουν εργαζόμενοι της εταιρίας. Η αντίληψη του πως λειτουργεί ο κόσμος και το να μπορεί κανείς να σκέφτεται και να συνεργάζεται με τρόπο αποτελεσματικό είναι εφόδια που προεξοφλούν την επιτυχία.

Το να προετοιμάζεις τέτοιους εργαζόμενους είναι… δώρο. Όχι μόνο για τους ίδιους τους ανθρώπους αλλά και για την ίδια την εταιρία. Γι’ αυτό και για την Coca-Cola Τρία Έψιλον, η επένδυση στις ικανότητες των νέων ανθρώπων ξεκινά πολύ πριν κάποιος… προσληφθεί.

Πως γίνεται αυτό; Μέσα από το πρόγραμμα Youth Empowered, το πιο ευρύ, ανοιχτό, δωρεάν πρόγραμμα του ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με φορείς, εταιρείες και οργανισμούς, αλλά και με στρατηγικούς συνεργάτες το Kariera.gr, τη ΜΕTRO ΑΕΒΕ, τη Microsoft και την εταιρεία Γρηγόρης. Προσφέρει σε νέους 18-30 ετών δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα – σταθμό, το οποίο έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 6.000 νέοι όλη την Ελλάδα από την έναρξή του μέχρι σήμερα και που μέχρι το 2020 στόχος είναι να έχει βοηθήσει 20.000 νέους ώστε να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον τους.

Όσοι συμμετέχουν στο Youth Empowered μπορούν να ενισχύσουν το βιογραφικό και τις γνώσεις τους τόσο μέσα από physical trainings σε μια σειρά από ελληνικές πόλεις, όσο και μέσα από την ομώνυμη διαδραστική πλατφόρμα e-learning. Το διδακτικό υλικό ακονίζει τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Καλύπτει ενότητες όπως η προσωπική κατανόηση και ανάπτυξη, η αλληλεπίδραση και η δικτύωση, οι επικοινωνιακές και οι ψηφιακές δεξιότητες, το project management και η διαχείριση χρόνου, ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, οι δεξιότητες πώλησης και διαπραγμάτευσης, όπως και βασικές γνώσεις οικονομικών.

Δεν είναι τυχαίο ότι η έμφαση δίνεται σε σφαιρικά και πολυχρηστικά εφόδια, απαραίτητα για ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας, αφού οι αρχές της ευελιξίας και της ολιστικότητας διέπουν τη φιλοσοφία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και σε ό,τι αφορά τους ίδιους τους εργαζόμενούς της, σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη μάθηση και την εξέλιξη με γρήγορους ρυθμούς.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το ότι η Coca-Cola Τρία Έψιλον θέλει να ανοίξει νέους ορίζοντες για τη νέα γενιά φάνηκε στις 15 και 16 Μαρτίου, όταν εκατοντάδες νέες και νέοι έζησαν μοναδικές εμπειρίες στο διαδραστικό περίπτερο της εταιρίας στην έκθεση «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, περισσότερα από 30 στελέχη, μέντορες του προγράμματος Youth Empowered και Rise Management Trainees, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να καθοδηγήσουν τους νέους και τις νέες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τις δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις