Ελλάδα

Η γιαγιά που έκλεψε από σούπερ μάρκετ: «Ζητώ συγνώμη στην εταιρεία – Έχω 2 μήνες να φάω κρέας»

Συγκλονίζουν τα όσα λέει βουρκωμένη η γιαγιά, που βρέθηκε στο τμήμα, επειδή έκλεψε κρέας και τυρί από το σούπερ μάρκετ.

Η γυναίκα, που μετά την κατακραυγή αλλά και την παρέμβαση του υπουργείου ανάπτυξης αφέθηκε ελεύθερη και το θέμα έληξε, μίλησε στο LiveNews, για τους λόγους που την ώθησαν στην πράξη της.

«Είδα τα κρέατα και τα πήρα. Kαι άλλα δύο κομματάκια τυρί. Στη θέση μου να μη φτάσει κανένας…» είπε στο LiveNews η ηλικιωμένη διευκρινίζοντας:

«Στάθηκα μπροστά στα ράφια και είδα τα κρέατα και με έπιασε νοσταλγία. Να μαγειρέψω μία φορά να φάμε όλοι μαζί με τα παιδιά μου… Έχω τουλάχιστον δύο μήνες να φάω κρέας».

Την 70χρονη γυναίκα κατάλαβε ο υπεύθυνος και κάλεσε την Αστυνομία. «Μετά από λίγο ήρθαν οι Ζητάδες. Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη. Έκατσα 4 – 5 ώρες στο τμήμα. Τα παιδιά μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά» λέει η ίδια η γυναίκα. Μία γυναίκα που έχασε άντρα και γιο σε τροχαίο και δε μπορεί να ξεχρεώσει το παλιό δάνειο της οικογένειας. «Το δάνειο με έφαγε. Εγώ δίδασκα τόσα χρόνια την αξιοπρέπεια…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Νέα βίντεο ντοκουμέντα για το φονικό
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 23