Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει πότε θα βγάλει τη μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν νιώσω έτοιμη θα δείξω το πρόσωπό μου

Σε ένα αποκαλυπτικό και συγκινητικό story η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που τον Μάιο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, απάντησε σε ερωτήσεις των followers της στο Ιnstagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μάλιστα αποκάλυψε πότε θα βγάλει τη μάσκα, που καλύπτει τις ουλές της στο πρόσωπο από όταν δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Έκτοτε η Ιωάννα συνεχίζει τον δικό της αγώνα και αυτή την περίοδο αναρρώνει από ακόμα ένα χειρουργείο.

Η ίδια ρωτήθηκε για το τελευταίο χειρουργείο που υπεβλήθη και έγραψε: «Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ ‘δύσκολο’ για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα».

Ρωτήθηκε επίσης αν αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού και η ίδια απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως η αυτοπεποίθησή της παραμένει στα ύψη, καθώς γι’αυτό φροντίζουν οι άνθρωποι που είναι γύρω της και της δίνουν κουράγιο.

Τέλος, στην ερώτηση αν θα βγάλει ποτέ την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, απάντησε πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει: «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις