Ελλάδα

“Η μαύρη κότα έχει το ζουμί!”

Η νέα καμπάνια της Day6 για τη RAVENNA Black Week.

Η επιτυχημένη συνεργασία της Day6 και της RAVENNA συνεχίζεται με άλλη μία καμπάνια, αυτή τη φορά για την εβδομάδα προσφορών Black Week, στο πλαίσιο της Black Friday.

Σε concept και παραγωγή της Day6, το νέο τηλεοπτικό σποτ παραδέχεται ότι μπορεί η RAVENNA από μαγειρική να έχει “black midnight”, αλλά από Black Week…σκίζει!

Η επικοινωνία συμπληρώνεται με πλήρη digital campaign, καθώς και ανάπτυξη στα Social Media, ανοίγοντας την όρεξη για αγορές σε όλους μας, διότι ως γνωστόν, η… μαύρη κότα έχει το ζουμί!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική