Ελλάδα

Η Τουρκία θα κάνει έρευνες για πετρέλαιο στα ανοιχτά της Κύπρου

Υπουργός Ενέργειας Τουρκίας:Άμα θέλουν και μας το ζητήσουν θα προμηθεύσουμε την Ελλάδα και την Κύπρο!

Πετρελαϊκές έρευνες σε θαλάσσια περιοχή,στα ανοικτά της Κύπρου θα πραγματοποιήσει άμεσα η Τουρκία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Taner Yildiz.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τούρκος υπουργός δήλωσε ότι «είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε έρευνες για πετρέλαιο στα ανοικτά της Κύπρου και εντός της δικής μας Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης».
 
Μάλιστα ο κύριος Taner Yildiz ,είπε ότι ως ”μεγαλόκαρδοι” γείτονες , είναι έτοιμοι να προμηθεύσουν την «ελληνοκυπριακή πλευρά» με ενέργεια, αν ζητηθεί.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Επαγγελματικό» χτύπημα «βλέπουν» πίσω από την έκρηξη στην τράπεζα της Θεσσαλονίκης - Ανέλαβε τις έρευνες το ελληνικό FBI
Οι αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με την έκρηξη που είχε γίνει τον περασμένο Μάιο, και πάλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και στην οποία είχε χάσει τη ζωή της μία 39χρονη
Αυτοκίνητα
17