Ελλάδα

Ιδιωτικά σχολεία: “Ψαλίδι” στα δίδακτρα για τα μαθήματα που δεν έγιναν

Τα δίδακτρα σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τομέα της Παιδείας, αναμένεται να μειωθούν τις επόμενες ημέρες, λόγω των υπηρεσιών τους που δεν παραδόθηκαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εφημερίδας “Τα Νέα”, Μάρνυ Παπαματθαίου, στο MEGA, με ενιαία ρύθμιση που φέρνει η κυβέρνηση δεν θα πληρωθούν από τις οικογένειες τα δίδακτρα που αφορούν όλες τις υπηρεσίες που “πάγωσαν” το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, κάτι που σταμάτησε σε όλα τα ιδιωτικά σχολεία είναι τα έξοδα της μεταφοράς των μαθητών τους, ένα κονδύλι ιδιαίτερα μεγάλο σε πολλά σχολεία της χώρας, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει τα 1.500 ευρώ.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχει μια λεπτομερής ρύθμιση για όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν στο θέμα, ενώ φυσικά, κρίσιμο ρόλο, παίζει το πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος 1
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα