Ελλάδα

Ικανοποιημένοι οι πρυτάνεις με την υπουργοποίηση του Μπαμπινιώτη

«Εκφράζοντας, πιστεύουμε, το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητάς μας, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο υπουργό της Παιδείας», επισημαίνει ο κ. Πελεγρίνης.

Tη χαρά του εκφράζει το πρυτανικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ανακοίνωσή του που υπογράφει ο πρύτανης Θεοδόσης Πελεγρίνης, καθώς, όπως τονίζει, ένα εξέχον μέλος του Ιδρύματος, ο πρώην πρύτανής του, καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης, επιλέχθηκε στην κρίσιμη αυτή εποχή για τον τόπο μας να αναλάβει την ευθύνη του ευαίσθητου τομέα της Παιδείας, που αποτελεί βασικό παράγοντα για την πορεία του έθνους μας.

Πάντως, η τοποθέτηση ενός πανεπιστημιακού στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αναμένεται να επιφέρει βελτίωση των σχέσεων με τους πρυτάνεις και τα Πανεπιστήμια, γενικότερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 7