Ελλάδα

Ιλαρά: Βρέφος 11 μηνών το πρώτο θύμα

Το ΚΕΕΛΠΝΟ επιβεβαιώνει πως ένα βρέφος 11 μηνών πέθανε από ιλαρά. Πρόκειται για το πρώτο θύμα της ασθένειας στη χώρα μας.

Ένα βρέφος μόλις 11 μηνών πέθανε από ιλαρά. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο από την ασθένεια στη χώρα μας και την τραγική είδηση επιβεβαιώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το 11 μηνών βρέφος Ρομά, μολύνθηκε και νόσησε με ιλαρά και κατέληξε λόγω σηψαιμίας.

Παράλληλα, με γρήγορους ρυθμούς καταγράφονται τα κρούσματα από ιλαρά στην Ελλάδα. Την τελευταία -μόνο- εβδομάδα δηλώθηκαν 42 κρούσματα ιλαράς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο συνολικός αριθμός, έτσι, ανέρχεται στα 326.

Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένουν αύξηση των κρουσμάτων και επέκτασή τους και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, πλην της Αττικής και της Πελοποννήσου όπου καταγράφεται ο κύριος όγκος των περιστατικών ιλαράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια