Ελλάδα

Ηλεία: 29χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στο Καπελέτο – Η σορός του ήταν κρυμμένη κάτω από τσίγκους και παλέτες

Από την ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 29χρονου προέκυψε ότι ο άνδρας έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από άγνωστο αντικείμενο

Ένας άνδρας εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος σε χωριό των Λεχαινών Ηλείας. Για τον άνδρα είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 24 Ιουλίου. 

Ο άνδρας, υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή, Καπελέτο κοντά στα Λεχαινά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 29χρονου προέκυψε ότι ο άνδρας έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από άγνωστο αντικείμενο.

Η σορός του 29χρονου εντοπίστηκε από μία γυναίκα και κατόπιν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στον τόπο του συμβάντος, διαπίστωσαν ότι η σορός του άνδρα ήταν επιμελώς καλυμμένη με ξύλινες παλέτες και τσίγκους.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της ανθρωποκτονίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο «έλεος» της κακοκαιρίας η χώρα: Ανεμοστρόβιλοι σε Αλεξανδρούπολη και Ηλεία – Λύνουν κάβους τα πλοία
Στην Αλεξανδρούπολη ριπές που έφτασαν τα 154,5 χλμ./ώρα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, και διήρκεσαν περίπου 15 λεπτά, ξερίζωσαν περισσότερα από 15 δέντρα
Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης Οκτωβρίου
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 35
Παγωμένο τριήμερο με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετές περιοχές, από τη Σκύρο έως την Εύβοια, ενώ η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Δευτέρα, με ισχυρό παγετό και μέγιστες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς Κελσίου
Χιόνια στον Χορτιάτη