Ελλάδα

Ηλεία: Η στιγμή που οι δράστες ανατινάζουν το ΑΤΜ στην Κυλλήνη και φεύγουν με 140.000 ευρώ

Στις φωτογραφίες, φαίνονται τα μέλη της συμμορίας να χρησιμοποιούν τροχούς για να κόψουν τα ρολά του καταστήματος που στέγαζε το ΑΤΜ χωρίς να νοιάζονται για τον θόρυβο

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν στην Κυλλήνη στην Ηλεία, όταν αδίστακτοι κακοποιοί τίναξαν στον αέρα το ΑΤΜ και αρπάζοντας λεία που ξεπερνά τα 140.000 ευρώ.

Το patrisnews.com εξασφάλισε εικόνες – ντοκουμέντο, οι οποίες αποκαλύπτουν το θράσος και τον επαγγελματισμό των δραστών που «χτύπησαν» το ΑΤΜ στην Κυλλήνη στην Ηλεία.

Στις φωτογραφίες, φαίνονται τα μέλη της συμμορίας να χρησιμοποιούν τροχούς για να κόψουν τα ρολά του καταστήματος που στέγαζε το ΑΤΜ.

ATM KILLINI

Χωρίς να νοιάζονται για τον θόρυβο, δίχως κανένα ίχνος φόβου ή δισταγμού, προχωρούν ακάθεκτοι, αποφασισμένοι να εκτελέσουν το εγκληματικό τους σχέδιο.

ATM KILLINI

Οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν έντρομοι μέσα στη νύχτα από έναν εκκωφαντικό κρότο που συγκλόνισε τη γειτονιά. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για μία… κόλαση φωτιάς και καπνού, ενώ κομμάτια από το ΑΤΜ εκτοξεύθηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων.

ATM KILLINI

Οι κακοποιοί έδρασαν με χειρουργική ακρίβεια. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, αφού έσπασαν την είσοδο με τον τροχό, τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς, τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω πλευρά του ΑΤΜ, εξασφαλίζοντας ότι θα το καταστρέψουν ολοκληρωτικά.

ATM KILLINI

Όταν το χάος κυριάρχησε και οι φλόγες τύλιξαν το σημείο, οι δράστες κινήθηκαν με απίστευτη ταχύτητα, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα με ένα μαύρο  Ford, προτού προλάβει να αντιδράσει η αστυνομία.

Επαγγελματίες…

Το συγκεκριμένο ΑΤΜ είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο κακοποιών ακριβώς έναν χρόνο πριν, στις 8 Μαρτίου 2024.

Τότε, οι δράστες είχαν επιχειρήσει να το διαρρήξουν με βαριοπούλα, αλλά απέτυχαν. Αυτή τη φορά, όμως, επέστρεψαν πιο οργανωμένοι και αποφασισμένοι, χρησιμοποιώντας εκρηκτικά που έκαναν το μηχάνημα κυριολεκτικά κομμάτια.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι η συμμορία μπορεί να ξαναχτυπήσει. Οι αρχές εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ενώ κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν τρομοκρατημένοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας
Μαρτυρικός ο θάνατος της 16χρονης Μάγια που δολοφονήθηκε από τον 17χρονο στην Πολωνία - Ο δράστης ήταν με πρόγραμμα Erasmus στην Κατερίνη
Η σορός της άτυχης νεαρής κοπέλας έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο δολοφόνος την έσυρε σε ξυλουργείο, όπου της κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα με τσεκούρι, την έκαψε και την πέταξε στα σκουπίδια
Κατερίνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 16χρονης Μάγια που δολοφονήθηκε από τον 17χρονο στην Πολωνία – Ο δράστης ήταν με πρόγραμμα Erasmus στην Ελλάδα 3