Ελλάδα

Ίλιον: «Καθηγητής σχολίασε αισχρά μαθήτρια με φούστα» – Φορέματα για διαμαρτυρία φόρεσαν οι συμμαθητές της

Μια ιδιότυπη διαμαρτυρία έκαναν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου για το απρεπές σχόλιο που έκανε καθηγητής σε συμμαθήτριά τους, η οποία φορούσε φούστα.

Εμφανίστηκαν στο σχολείο φορώντας φούστες και φορέματα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους.

Οπως αναφέρει ανάρτηση της σελίδας στο Instagram που διατηρεί η ομάδα «Μένουμε Ενεργοί», καθηγητής του σχολείου έκανε απρεπές σχόλιο για το ντύσιμο κάποιας μαθήτριας και έτσι οι συμμαθητές της έδειξαν την αντίθεσή τους σε αυτή τη συμπεριφορά λέγοντας μάλιστα ότι «τα ρούχα δεν έχουν φύλο».

«Μαθητές και μαθήτριες στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου αποφάσισαν να πάνε σήμερα στο σχολείο τους με φούστες και φορέματα για να διαμαρτυρηθούν επειδή χθες μια συμμαθήτρια τους, ντυμένη με φούστα δέχτηκε επίπληξη για απρεπή ενδυμασία.

Τα παιδιά επέλεξαν να υπερασπιστούν την φίλη τους και να περάσουν ένα μήνυμα προς όλους μας για το τι πρέπει να θεωρείται απρεπές και τι προσωπική επιλογή. Είμαστε μαζί τους» γράφει η συγκεκριμένη ανάρτηση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μένουμε Ενεργοί (@menoume_energoi)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων