Ελλάδα

Ίλιον: Ληστές μαχαίρωσαν 20χρονο στο Πάρκο Τρίτση

Ένας άνδρας 20 ετών έπεσε θύμα επίθεσης το βράδυ της Παρασκευής στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον όταν δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 11:20, στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, δύο άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πλησίασαν τον 20χρονο και έναν φίλο του 21 ετών για να τους κλέψουν τα τσαντάκια που είχαν μαζί τους.

Οι δύο νεαροί αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να τραυματίσει με μαχαίρι τον 20χρονο στον γλουτό.

Ο 20χρονος μετέβη μόνος του σε νοσοκομείο όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κατατέθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οποιαδήποτε εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν άδειας»
Kατά τις εργάσιμες ημέρες, όλα τα κτίρια του Πανεπιστημίου θα κλείνουν στις 22:00, τα Σαββατοκύριακα, οι Σχολές θα παραμένουν κλειστές, ενώ οι μεταπτυχιακές και ερευνητικές δραστηριότητες θα διεξάγονται μέχρι τις 18:00
Επεισόδια
Νηπιαγωγός μηνύει το δημόσιο, την υποχρέωσε να γυρίσει με σπασμένο πόδι στην εργασία της
Η αναπληρώτρια νηπιαγωγός κινείται νομικά κατά του δημοσίου για ηθική βλάβη. «Οι αναπληρωτές δικαιούμαστε 15 μέρες άδεια ετησίως, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψω στο σχολείο με πατερίτσες»
Η νηπιαγωγός που έσπασε το πόδι της εν ώρα εργασίας