Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ήλιος, θάλασσα και καφές – Ξεχύθηκαν για βόλτα Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς

Ήλιος, θάλασσα και καφές – Ξεχύθηκαν για βόλτα Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς

Μπορεί ο καιρός να ήταν λίγο συννεφιασμένος το πρωί της Κυριακής (04.04.2021) αλλά στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή του και ο ήλιος. Σε κάθε περίπτωση, η μέρα ήταν ό,τι έπρεπε για κωδικό 6 και μετακίνηση σε άλλο δήμο. Γεμάτες ξανά οι παραλίες.

Τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, οι παραλίες και οι δρόμοι γέμισαν κόσμο. Οι περισσότεροι, εκμεταλλευόμενοι τον ανοιξιάτικο καιρό, πήραν τον καφέ τους και την παρέα τους, έστειλαν 6 στο 13033 και βγήκαν και σήμερα για βόλτα.

Άλλωστε, μόνο τα Σαββατοκύριακα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και με αυτοκίνητο, οπότε όλοι θέλησαν να το εκμεταλλευθούν.

Στην Αθήνα, πολύς κόσμος έκανε τη βόλτα του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στη σκιά της Ακρόπολης, άλλοι στο Ζάππειο, άλλοι προτίμησαν για ακόμη μια φορά το Φλοίσβο ή τη Γλυφάδα κι άλλοι πήγαν απευθείας στις παραλίες, με το Καβούρι, τη Βάρκιζα και τη Γλυφάδα να έχουν την τιμητική τους.

Οι περισσότεροι απ’ όσους βγήκαν και σήμερα τη βόλτα τους φορούσαν μάσκες και τηρούσαν, όσο ήταν δυνατό αυτό, τις αποστάσεις.

Τη βόλτα τους στην παραλία της πόλης απόλαυσαν και οι Θεσσαλονικείς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις