Ελλάδα

Ηλιούπολη: Αποκλειστικά στο Live News ο «ψευτογιατρός» – «Δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον»

Ο «ψευτογιατρός» που κατηγορείται ότι παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος και λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.  

Ο «ψευτογιατρός», θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, υποστήριξε πως με τον άνθρωπο που τον κατήγγειλε, δεν είχε καμία επαφή.

«Δεν έχω πτυχίο οδοντίατρου και είμαι οδοντοτεχνίτης. Είχα οδοντίατρους συνεργάτες (σ.σ. στο γραφείο στην Ηλιούπολη). Το έχω ανοίξει τον τελευταίο χρόνο και έρχονται οι συνεργάτες οδοντίατροι που κάνουν τις οδοντιατρικές πράξεις για τα δόντια που φτιάχνω εγώ. Εγώ δεν έχω απλώσει ποτέ στον κ. (…) χέρι, έχει κάνει κάποιες θεραπείες με τον οδοντίατρο και ήταν να κάνουμε κάποιες εργασίες οι οποίες δεν έγιναν».

Ο ίδιος συμπληρώνει πως: «Δεν υπάρχουν κάμερες στον χώρο, οι πελάτες όταν χρειάζονταν κάτι πήγαιναν στα άλλα ιατρεία. Είχαμε διαμορφώσει έναν χώρο για να κάνουν τις οδοντιατρικές πράξεις οι οδοντίατροι. Ο εξοπλισμός που είχε το ιατρείο ήταν για οδοντιατρικές πράξεις του οδοντίατρου που ερχόταν να κάνει τις θεραπείες».

«Μαζεύω τα κομμάτια μου»

Όπως λέει ο 50χρονος, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. «Είναι σίγουρα δύσκολο για την οικογένειά μου και για τη μητέρα μου, αλλά δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον. Το ιατρείο είναι στο όνομά μου, το έχω δώσει σε λογιστές να κάνουν τις άδειες και αυτά. Με τον καταγγέλλοντα ξεκίνησε ο οδοντίατρος μια θεραπεία που δεν ολοκληρώθηκε. Δεν είχα κάποια υπηρεσία στο στόμα του, ούτε έχω κάνει κάτι σε αυτόν. Μαζεύω τα κομμάτια μου και προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι σε αυτόν οδοντιατρικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στα δικαστήρια της Καλαμάτας ο ανιψιός του 68χρονου και η σύντροφός του
Δεν αποκλείεται τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του να δώσουν επιπλέον στοιχεία σχετικά με το σκηνικό της δολοφονίας αλλά και για το τηλεφώνημα που έκανε ο 33χρονος, μισή ώρα μετά το έγκλημα, στον εργοδότη του 22χρονου συνεργού στο έγκλημα
68χρονος 2
Λάρισα: «Eίμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές», λέει η ΠΟΕΔΗΝ για νέο κρούσμα χορήγησης λανθασμένης αγωγής σε ασθενή
Η ασθενής του νοσοκομείου Λάρισας δεν υπέστη καμία επιπλοκή στην υγεία της, καθώς το λάθος έγινε άμεσα αντιληπτό από τη νοσηλεύτρια που διέκοψε τη χορήγηση και ειδοποίησε αμέσως τον θεράποντα ιατρό
Νοσοκομείο Αττικόν
Τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας με 2 νεκρούς: «Το ένα αυτοκίνητο ήταν μέσα στο άλλο» - Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή οι 3 τραυματίες
Στο τροχαίο τραυματίστηκε ακόμη ένα άτομο ελαφρά - Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που προσωπικά αντικείμενα των επιβατών αλλά και καθίσματα των αυτοκινήτων εκτοξεύτηκαν 20 μέτρα μακριά από τα οχήματα
Τροχαίο στις Αφίδνες
10
Ο ΕΟΦ απαγορεύει σκεύασμα που στοχεύει στην απώλεια βάρους: «Περιέχει την ουσία σεμαγλουτίδη που δεν αναγράφεται στην ετικέτα»
«Η μη εγκεκριμένη παρουσία της σεμαγλουτίδης στο συγκεκριμένο σκεύασμα μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για την υγεία του καταναλωτή», αναφέρει ο ΕΟΦ
Προϊόν