Ελλάδα

Ημαθία: Ληστές ρήμαξαν δυο φορές κλειστή επιχείρηση με συνολική λεία άνω των 37.000 ευρώ

Μάλιστα τον ίδιο μήνα αποπειράθηκαν εκ νέου να κλέψουν την ίδια επιχείρηση, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε

Συμμορία μέσα σε ένα μήνα κατέκλεψε κλειστή επιχείρηση στην Ημαθία με λεία άνω των 37.000 ευρώ.

Η συμμορία έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξάνδρειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανδρών και μια γυναίκας για τις κλοπές στην επιχείρηση στην Ημαθία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα τρία άτομα μαζί με συνεργούς τους, τον περασμένο Απρίλιο διέρρηξαν δύο φορές την ίδια ανενεργή επιχείρηση και αφαίρεσαν έναν γεωργικό ελκυστήρα, ηλεκτρικά εξαρτήματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 37.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Επιπλέον, τον ίδιο μήνα αποπειράθηκαν εκ νέου να κλέψουν την ίδια επιχείρηση, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζει από θαύμα, πιστεύουμε ότι είναι εμπρησμός» λέει ο δικηγόρος του για τη φωτιά στο διαμέρισμα της Πατησίων
«Αν δεν υπήρχε μια γειτόνισσα να του χτυπήσει την πόρτα και να του πει "βγες έξω γιατί έχει πάρει φωτιά το σπίτι του", αυτή τη στιγμή ο Πέτρος ο Φιλιππίδης δεν θα ήταν στη ζωή»
Φωτιά στο διαμέρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη