Ελλάδα

Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στα Τρίκαλα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που επιθυμούν να προσλάβουν το κατάλληλο προσωπικό, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τη 10η «Ημέρα Καριέρας» στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort (Λόφος Λογγακίου, 42175 Τρίκαλα), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 28 επιχειρήσεις με περισσότερες από 300 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-trikala.

Διαβάστε για τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Πτώση θερμοκρασίας και άνεμοι έως 7 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 06 με 08 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 08 με 13, στα δυτικά τοπικά τους 15 με 15 και στη νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρα: Ο πατέρας της την κούρεψε με το ζόρι πριν 3 χρόνια – Που εστιάζουν τις έρευνες οι αρχές
Εξετάζεται το αν η 16χρονη επιχείρησε να φύγει από τη χώρα με λεωφορείο από Αθήνα με πλαστά έγγραφα - «Την είχε κουρέψει ο μπαμπάς της, τα είχε σαν αγόρι, επειδή του ζήτησε να πάει κομμωτήριο» λέει συμμαθήτριά της
Η 16χρονη Λόρα