Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: Θα βγει από τη φυλακή για να με αποτελειώσει

Μετά τη συγκλονιστική κατάθεση της στη σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αναφερόμενη μάλιστα και στη στιγμή που η δράστις της είπε πως γνωρίζει το λόγο που το έκανε. 

«Ψέλλισε ότι δήθεν γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε. Επειδή εκείνη τη στιγμή μου είχε κλείσει αστυνομικός την οπτική επαφή και η αίθουσα δεν έχει καλή ακουστική… Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία. Να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη. Είναι πρόφανες ότι συνεχίζει να παίζει θέατρο. Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Και πέντε και 10 χρόνια να μείνει φυλακή, θα βγει με σκοπό να με αποτελειώσει».   

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Οκτωβρίου 2021.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό