Ελλάδα

Καλλιθέα: «Είναι καλύτερα, χρειάζεται να κάνει φυσιοθεραπείες» λένε οι γονείς της 2χρονης που έπεσε στο συντριβάνι

Οι γιατροί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταφερθεί στο εξωτερικό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην παλιά καθημερινότητα του προσπαθεί να επανέλθει το 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε σε συντριβάνι της Καλλιθέας στις 8 Φεβρουαρίου και είχε στηθεί μια ολόκληρη ασπίδα από περαστικούς και αστυνομικούς για να κρατηθεί στη ζωή.

Τέσσερις μήνες μετά από την πτώση του 2χρονου κοριτσιού στο συντριβάνι στην Καλλιθέα, όταν το παιδί διέφυγε της προσοχής από τον πατέρα του, η μικρή συνεχίζει να κάνει φυσικοθεραπείες και εξετάσεις για την αποκατάσταση της.  

Οι γονείς της μικρής μιλώντας στο newsit.gr για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, αναφέρουν ότι είναι αρκετά καλύτερα αλλα δεν έχει φτάσει στο τέλος του ο αγώνας που δίνει.

«Η μικρή είναι καλύτερα στην υγεία της και χάρη στην βοήθεια της αστυνομίας, των περαστικών και των γιατρών την έχουμε κοντά μας. Το παιδί χρειάζεται να κάνει φυσιοθεραπείες καθώς έχει κάποια υπολείμματα στο οργανισμό της λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που είχε καταπιεί» αναφέρει ο πατέρας της.

Το 2χρονο κορίτσι σήμερα Τρίτη (12.05.2026) υπεβλήθη σε επαναληπτικές εξετάσεις για να δουν την πορεία της υγείας του. Μάλιστα, οι γιατροί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταφερθεί στο εξωτερικό.

Όταν είχε συμβεί το περιστατικό υπήρξε άμεση κινητοποίηση τόσο από πολίτες που βρισκόντουσαν στην πλατεία Κύπρου της Καλλιθέας, όσο και από την αστυνομία που μετέφερε το το παιδί στο νοσοκομείο για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Αλληλοσκοτώθηκαν μάνα και γιος» ο προκλητικός ισχυρισμός του 65χρονου Ιταλού
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της γιαγιάς του 26χρονου και της αδερφής της 54χρονης για τον 65χρονο Ιταλό που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του και τον γιο της
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Νέα εποχή για την ελληνική κτηνοτροφία: Ηλεκτρονικοί βώλοι για τη σήμανση και την ιχνηλάτηση των αιγοπροβάτων
Πιλοτική εφαρμογή από το 2026 για μεγάλες εκμεταλλεύσεις και καθολική εφαρμογή από το 2027 - Στόχος η διαφάνεια στις ενισχύσεις και ο ακριβής έλεγχος του ζωικού κεφαλαίου
Κοπάδι αιγοπροβάτων