Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Νέα διακοπή στη δίκη για το revenge porn, θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου

Δεν πρόλαβε να προβληθεί στην αίθουσα το βίντεο

Συνεχίζεται ο δικαστικός Γολγοθάς για την Ιωάννα Τούνη, καθώς αποφασίστηκε διακοπή της δίκης για την υπόθεση του revenge porn για τις 20 Φεβρουαρίου 2026.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας στο δικαστήριο δεν πρόλαβε να προβληθεί τελικά το βίντεο με το revenge porn της Ιωάννα Τούνη. 

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (23.01.2026), η γνωστή influencer έφθασε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για τη συνέχιση της υπόθεσης, που αποτελεί εδώ και χρόνια ένα «αγκάθι» στη ζωή της. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε δηλώσεις έξω από το δικαστικό μέγαρο, τονίζοντας ότι το μόνο που επιθυμεί είναι δικαίωση. 

«Ευελπιστώ να έχουμε την απόφαση, αν όχι σε αυτήν, την επόμενη δικάσιμο. Είναι κάτι που περιμένω πολύ, το έχω ξαναπεί, δεν βρίσκομαι εδώ μόνο για μένα. Βρίσκομαι για κάθε γυναίκα, η οποία μπορεί να έχει περάσει κάτι αντίστοιχο και μπορεί να μη βρήκε τη δύναμη να σταθεί μέχρι τα δικαστήρια, όπως εγώ σήμερα.

Εύχομαι πραγματικά να υπάρχει δικαιοσύνη και να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία στους κακοποιητές αυτούς, γιατί πραγματικά έρχομαι εδώ πέρα και δε ζητάω τίποτα οικονομικό, πραγματικά δεν έχω το παραμικρό όφελος. Έρχομαι και σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου. Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη, παραδειγματική τιμωρία», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κλιματική αποτίμηση για το 2025: Ο πιο ζεστός χρόνος που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα – Λίγα χιόνια και ακραίες βροχές
Οι ελληνικές περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο από την κλιματική κρίση - Ξηρασία και αύξηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας της θάλασσας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου
Ξηρασία
Αναβλήθηκε η δίκη των βιαστών της 12χρονης από τον Κολωνό - Ο αδερφός της κλώτσησε και χαστούκισε κατηγορούμενο
Οι καταδικασμένος σε ισόβια για το βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης Η.Μ. δε μετήχθη από τις φυλακές Γρεβενών και εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορό του - Η δίκη πήρε αναβολή για τις 16 Νοεμβρίου 2026
Δίκη για τον βιασμό 12χρονης