Ελλάδα

Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον Σπύρο Καρατζαφέρη: «Ένας μαχητικός και ακούραστος δημοσιογράφος»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και ιδιαιτέρως την κόρη του και συνάδελφο Λίλλυ Καρατζαφέρη»

Το δικό της αντίο στον Σπύρο Καρατζαφέρη, αδελφό του Γιώργου Καρατζαφέρη, είπε με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ. Η ένωση τον αποχαιρέτησε, κάνοντας λόγο για έναν ακούραστο και μαχητικό δημοσιογράφο που υπηρέτησε την ενημέρωση μέχρι το τέλος.

Ο χαμός του Σπύρου Καρατζαφέρη βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά και πολλούς ανθρώπους του χώρου της δημοσιογραφίας. Η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και δεν θα υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη της τελετής.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον μαχητικό δημοσιογράφο και ρεπόρτερ Σπύρο Καρατζαφέρη που έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοσιογραφικής του πορείας υπήρξε ακούραστος και ανυποχώρητος, υπηρετώντας την Ενημέρωση μέχρι το τέλος του βίου του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και ιδιαιτέρως την κόρη του και συνάδελφο Λίλλυ Καρατζαφέρη.

Η κηδεία του Σπύρου Καρατζαφέρη θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Παράκληση της οικογένειας να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη της τελετής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο μικρός μας ο πιλότος και δύτης χάθηκε» είναι τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που βρέθηκε μετά από πολύωρες έρευνες στη Βουλιαγμένη
Φως για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του δύτη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και η εξέταση του καταδυτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούσε τη μοιραία στιγμή
Βουλιαγμένη: «Ο μικρός μας ο πιλότος και δύτης χάθηκε» τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί