Ελλάδα

Ηράκλειο: 45χρονος κατηγορείται πως βίαζε και χτυπούσε μητέρα μπροστά στην κόρη της

Ο 45χρονος κατηγορείται και για εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή βία και εργασιακή εκμετάλλευση καθώς έβαζε τη μητέρα και την ανήλικη κόρη της να δουλέψουν παίρνοντάς τους όλα τα χρήματα

Απάνθρωπη η φερόμενη δράση ενός 45χρονου στο Ηράκλειο, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί ογκωδέστατη δικογραφία. Ο κατηγορούμενος φέρεται πως βίαζε μία 47χρονη μπροστά στην ανήλικη κόρη της και ανάγκαζε και τις δύο να δουλεύουν ώστε να παίρνει τα χρήματα. Πέρα από τον βιασμό, την ενδοοικογενειακή βία και την εργασιακή εκμετάλλευση, κατηγορείται και για εμπορία ανθρώπων και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι έρευνες για τον 47χρονο ξεκίνησαν μετά από καταγγελία. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ είχαν πληροφορηθεί πως κρατούσε με την βία την 47χρονη γυναίκα ρουμανικής καταγωγής και την κόρη της: πιθανά θύματα εμπορίας ανθρώπων. Αν και οι αστυνομικοί την προσέγγισαν ενώ βρίσκονταν σε σπίτι στο Ηράκλειο, αρχικά αρνήθηκε τα πάντα. Λίγες ημέρες μετά τελικά, αποκάλυψε την κόλαση που ζούσε εξαιτίας του 47χρονου με τους συνεχόμενους βιασμούς και την εργασιακή εκμετάλλευση.

Αστυνομικοί συνέλαβαν την Τετάρτη (10.12.2025) τον 45χρονο ενώ η 47χρονη μαζί με την κόρη της απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και πλέον φιλοξενούνται σε δομή. Τους χορηγήθηκε παραγγελία και για ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος είχε εγκατασταθεί στην περιοχή στις αρχές Νοεμβρίου μαζί με τη 47χρονη και την ανήλικη κόρη της, όπου τις εκμεταλλευόταν εργασιακά ενώ χτυπούσε και βίαζε την μητέρα μπροστά στο παιδί της.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολομέτωπη επίθεση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε δικηγόρους και διαδίκους για τα Τέμπη
Παρομοιάζει τις συμπεριφορές τους με αυτές των μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως λέει, επιθυμούν τη διάλυση και την υπονόμευση της δικαιοσύνης και δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 37
Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του δυστυχήματος όπου σκοτώθηκαν δύο άντρες από ηλεκτροπληξία στο Άστρος
«Έγινε ένα ατύχημα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με γερανό φόρτωνε παλιά λάστιχα από το βενζινάδικο για ανακύκλωση και δυστυχώς το “παπαγαλάκι” βρήκε στα καλώδια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Άστρος
7