Ελλάδα

Ηράκλειο: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στον πορτιέρη του μπαρ

Από το περιβάλλον του 57χρονου, υποστηρίζεται ότι δεν ήταν αυτός που έριξε «πόρτα» στους νεαρούς, αλλά ένας συνάδελφός του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Παρασκευής (01.05.2026) τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε πορτιέρη μπαρ στο Ηράκλειο, όταν αυτός δεν τους άφησε να μπουν μέσα. Οι νεαροί του επιτέθηκαν με όπλο και τον τραυμάτισαν. Επίσης, βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο των δραστών να προσπαθεί να χτυπήσει τον 57χρονο πορτιέρη.

Το βίντεο δείχνει το λευκό αυτοκίνητο των όπου επέβαιναν τα δυο αδέρφια και ο ανήλικος φίλος τους να προσπαθούν να χτυπήσουν τον πορτιέρη του μπαρ στο Ηράκλειο, σύμφωνα με το Cretalive.gr.

Ο 57χρονος για περίπου 10 ήμερες θα πρέπει να βρίσκεται σε ακινησία στο σπίτι του, όπως τον συμβούλευαν οι γιατροί.

Από την αστυνομία ελήφθη DNA προκείμενου να γίνει ταυτοποίηση με το αίμα στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο ενώ θα δώσει και συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση.

Επίσης από το περιβάλλον του 57χρονου, υποστηρίζεται ότι δεν ήταν αυτός που έριξε «πόρτα» στους νεαρούς, αλλά ένας συνάδελφός του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα : Τους 33 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές στα ορεινά και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες
καιρός
Εμφανίστηκαν ως τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ και έκλεψαν 200 χρυσές λίρες και κοσμήματα από ηλικιωμένο ζευγάρι – «Χάθηκαν κόποι μιας ζωής»
«Μου λέει ότι τα χρυσά αντικείμενα κινδυνεύουν γιατί είναι ευάλωτα σε αυτές τις μεταβολές της τάσεως και πιθανότατα να λιώσουν», δηλώνει θύμα απάτης
Περιπολικό