Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ηρώ: Δεν έγινε καταγγελία για τον ξυλοδαρμό του γιου της στις Αρχές

Ηρώ: Δεν έγινε καταγγελία για τον ξυλοδαρμό του γιου της στις Αρχές

Τη μεγάλη συζήτηση για τον ξυλοδαρμό μεταξύ ανηλίκων προκάλεσε η καταγγελία που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ για την επίθεση που δέχθηκε ο γιος της και οι φίλοι του έξω από το σχολείο, για την οποία δεν έγινε ποτέ καταγγελία στις Αρχές…

Η κάμερα της εκπομπής TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στο σημείο του ξυλοδαρμού, το παλιό σχολείο του γιου της τραγουδίστριας, με την Ηρώ να αναφέρει στην ανάρτησή της ότι ο γιος της πήγε εκεί με τους φίλους του για να βγάλουν φωτογραφίες και να θυμηθούν τα παλιά.

Εκεί ήταν ήδη μια άλλη παρέα ανηλίκων, οι οποίοι τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν, με τον γιο της τραγουδίστριας να μην έχει χτυπήσει σοβαρά αλλά δύο από τους φίλους του κατέληξαν στο νοσοκομείο. «Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα», κατήγγειλε η Ηρώ.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή TLive, το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στις Αρχές ούτε από τους γονείς αλλά ούτε από τους γιατρούς του νοσοκομείου που παρέλαβαν τους τραυματίες από τη συμπλοκή. Η Ηρώ είχε γράψει χαρακτηριστικά στα social media πως «δεν θέλει σχόλια αλλά σκέψη» από γονείς, των οποίων τα παιδιά μπορεί να εμφανίζουν ανάλογη συμπεριφορά.

«Άρχισαν να τον χτυπούν χωρίς λόγο»

Αποκλειστικά στο LIVE NEWS μίλησε ο πατέρας 19χρονου φίλου του γιου της τραγουδίστριας, που είναι στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη έξω από το σχολείο.

«Το παιδί είναι σχετικά καλά, κάτω από ιατρική παρακολούθηση και πολύ στρεσαρισμένο», δήλωσε ο πατέρας του 19χρονου στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ ανέφερε για το περιστατικό ότι πήγε να βρει τους φίλους του.

Εκεί ήταν εκεί τα άτομα που έκαναν την φασαρία και όταν πλησίασε ο γιος του άρχισαν χωρίς λόγο να τον ξυλοκοπούν. Ο πατέρας ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση σε πρότερο χρόνο ανάμεσα στις δύο παρέες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις