Ελλάδα

Ισθμός: Βίντεο από το σημείο που βρισκόταν η γέφυρα – Άνοιξε η Εθνική Οδός

Αρκετές εβδομάδες αναμένεται να πάρει η αποκατάσταση της γέφυρας στον Ισθμό, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς όταν το βράδυ της Παρασκευής (7.6.2024) βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από το υψηλό θερμικό φορτίο η γέφυρα στον Ισθμό υπέστη ανεπανόρθωτες καταστροφές από τη φωτιά στο βυτιοφόρο, ενώ η Εθνική έκλεισε στο σημείο με την κίνηση των οχημάτων να γίνεται με αντιδρόμηση και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική. 

Άμεση ήταν η κατεδάφιση της γέφυρας που ολοκληρώθηκε μέσα σε 48 ώρες, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι η αερογέφυρα μπορεί να καταρρεύσει, ενώ τα συνεργεία αφού απομάκρυναν τα μπάζα έστρωσαν εκ νέου το οδόστρωμα.

Το πρωί της Δευτέρας η Εθνική Οδός δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία.

Τα πλάνα που δίνει το nafpaktianews.gr είναι συγκλονιστικά με ό,τι έχει απομείνει από την κατεστραμμένη γέφυρα.

Τις επόμενες μέρες θα αρχίσει η κατασκευή της νέας αερογέφυρας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από το ένοπλο επεισόδιο έξω από μπαρ στο Ηράκλειο - «Θα δεις» είπε ο 23χρονος στον «πορτιέρη» που νοσηλεύεται
Στα πλάνα καταγράφονται οι τρεις νεαροί, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, να βγαίνουν στο πεζοδρόμιο με πιστόλια και μαχαίρι στα χέρια, να ανταλλάσσουν κουβέντες με τον τραυματία και ακόμη ένα άτομο
Κρήτη