Ελλάδα

It’s a girl! Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2016 στα Χανιά!

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Χανίων το πρώτο μωράκι του 2016! Ένα υγιέστατο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο... πρώτο για τη νέα χρονιά!

Ένα πανέμοφρο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών και 400 γραμμαρίων, το οποίο έδωσε φυσικά τη μεγαλύτερη χαρά στους γονείς της, ήρθε στον κόσμο την πρώτη μέρα του νέου έτους! Όπως δήλωσε η υπεύθυνη μαία, το πρώτο μωρό στο νομό Χανίων ήρθε στον κόσμο στις 03:15 της νέας χρονιάς.

Τόσο η μικρή όσο και η μητέρα της χαίρουν άκρας υγείας!

Πηγή: zarpanews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική