Ελλάδα

Καινοτόμο πρόγραμμα από την «Αποστολή» για άτομα με βαριές αναπηρίες

«Δίνετε παράδειγμα και δύναμη, σε ολόκληρο το λαό μας να παλέψει και εκείνος για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες» είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος απευθυνόμενος σε βαριά κινητικά ανάπηρους κατά την σημερινή του επίσκεψη στον Πανελλήνιο σύλλογο παραπληγικών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αυτής, που πραγματοποίησε με τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, ο Αρχιεπίσκοπος παρουσίασε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του οργανισμού για την στήριξη των παραπληγικών. Στην ομιλία του έκανε λόγο για «επανάσταση αξιοπρέπειας» των ατόμων με βαριές κινητικές αναπηρίες και για το μήνυμα θάρρους και ελπίδας που στέλνουν καθημερινά.

Ο κ. Ιερώνυμος τόνισε ότι «το επίπεδο πολιτισμού μιας χώρας κρίνεται από τις δυνατότητες που δίνει στα άτομα με αναπηρία, για να αναδείξουν τις αρετές τους, τις δυνάμεις τους, την επιμονή τους για ζωή και δράση, να κερδίσουν τα δικά τους όνειρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο 19χρονος και ο 21χρονος «χτυπούν» κατάστημα στο Χαϊδάρι - Βίντεο από την εγκληματική τους δράση
Οι δύο νεαροί το πρωί της περασμένης Πέμπτης είχαν διαπράξει ληστεία σε κατάστημα στο Χαϊδάρι, απ’ όπου αφαίρεσαν από υπάλληλο με την απειλή χρήσης όπλου και μαχαιριού χρηματικό ποσό
Συμμορία με ληστείες σε καταστήματα εστίασης στη Δυτική Αττική