Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Ανοιξιάτικος ο καιρός την Πέμπτη 20/10

Άνοιξη θα θυμίζει ο καιρός αύριο Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Παράλληλα τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, αναμένονται στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και ενδεχομένως στη Βόρεια Ελλάδα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 23, στην Ήπειρο από 6 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 23 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 24-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ, με προοδευτική ενίσχυση στα κεντρικά και νότια πελάγη στα 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς με εντάσεις έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το βίντεο που «έκαψε» τον «πιστολέρο της Τρούμπας»: Πυροβόλησε με αυτοσχέδιο όπλο και συνελήφθη – Είχε συλληφθεί 26 φορές
Αστυνομικοί εντόπισαν τον «πιστολέρο της Τρούμπας» στο σπίτι του στα Άνω Λιόσια, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από το παραθυράκι του μπάνιου του
Ο πιστολέρο της Τρούμπας
Πνευμονορραγία εντοπίστηκε και στα 5 βρέφη που πέθαναν στην Αμαλιάδα - «Εξωγενής παράγοντας τους στέρησε το οξυγόνο»
Τι προέκυψε από τις επανεξετάσεις των ιατροδικαστικών εκθέσεων για τους θανάτους των 5 βρεφών - Ευρήματα που παραπέμπουν σε ασφυξία από εξωγενή παράγοντα και όχι υποξία από παθολογία «βλέπουν» τα πορίσματα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου