Ελλάδα

Καιρός – Αρναούτογλου: «Ο επερχόμενος χιονιάς δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά»

Ο καιρός θα δείξει το… άγριο πρόσωπό του τις επόμενες ημέρες, με τον Σάκη Αρναούτογλου, μάλιστα, να αναφέρει πως ο χιονιάς δείχνει να… προτιμά τα νησιά του Αιγαίου!

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ο μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο Facebook: «Ο επερχόμενος χιονιάς φαίνεται να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία και όπως σας είπα και τις προηγούμενες ημέρες!

Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη από τα προγνωστικά μοντέλα, πραγματικά!! Την ερχόμενη Κυριακή, 23/1/2022, το χρώμα το λευκό, που υποδηλώνει μεγάλη πιθανότητα για χιονόπτωση, πιάνει όπως βλέπετε τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου μέχρι και τη θάλασσα αλλά και τις περισσότερες περιοχές της Κρήτης και τα βόρεια Δωδεκάνησα με πολύ χαμηλό υψόμετρο!!!

Click4more: Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας – Πολικές θερμοκρασίες και παγετός, πότε θα χιονίσει στην Αττική

Θα την κρατήσω οπως και να’χει για αρχείο! Για να δούμε αν θα επιμείνουν και τα αυριανά προγνωστικά στοιχεία σ’ αυτήν την κατά τ’άλλα πολύ πιθανή εξέλιξη!».

Καιρός: Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο δελτίο της ΕΡΤ 3

Δείτε την ανάρτησή του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
8 οι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με νεκρό έναν 20χρονο στη Χαλκίδα - Άτομο πήγε στο σημείο μετά το περιστατικό και αλλοίωσε στοιχεία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό
Αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στη Χαλκίδα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η θερμοκρασία «πέφτει», οι άνεμοι δυναμώνουν
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στην Αθήνα