Ελλάδα

Καιρός – Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες

ΚΑΙΡΟΣ. Προσοχή τις επόμενες ώρες συστήνει ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Δείτε ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία.

Για έντονα καιρικά φαινόμενα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Λίγο Προσοχη, φίλες και φίλοι τις επόμενες ώρες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη δυτική Θράκη (Νομοί Σερρων, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης) είναι οι περιοχές οπου οι βροχές – καταιγίδες δεν αποκλείεται να έχουν εκτός από διάρκεια και αξιοσημείωτη ραγδαιότητα αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών πλημμυρών!”

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/photos/rpp.1421480111424736/2507270956178974/?type=3&theater

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά και τα νότια θα έχει ο καιρός τη Δευτέρα (08.03.2020), σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Ο καιρός αύριο από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανώς μέχρι το απόγευμα στη Θράκη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα, κυρίως στα νοτιότερα τμήματα, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη δυτική Πελοπόννησο μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη δυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα ανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς, στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, αρχικά τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία στα υπόλοιπα τμήματα της Κρήτης και τις Κυκλάδες μέχρι τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και τις βραδινές ώρες θα φθάσουν πρόσκαιρα τοπικά τα 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το απόγευμα θα είναι τοπικά ισχυρές.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, που βαθμιαία στα βόρεια θα εξασθενήσουν και στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Nεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές μέχρι νωρίς το απόγευμα. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Aνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοτικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες, όπου πιθανώς πρόσκαιρα να είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από 3 ανήλικες στη Θεσσαλονίκη - «Της έσπασαν δόντια και τη χτυπούσαν με κλωτσιές παντού»
«Αυτό που την έσωσε από τα χειρότερα είναι ότι η Μαρία πάει εδώ και οκτώ χρόνια Ταε Κβο Ντο» λέει στο newsit.gr o πατέρας της μαθήτριας
Σχολική αίθουσα / Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 7
Εκτός λειτουργίας Taxisnet, πόθεν έσχες και e-παράβολο μέσα στον Μάιο λόγω αναβάθμισης
Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες για ένα χρονικό διάστημα λόγω αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
EUROKINISSI
Ανατίναζαν ΑΤΜ τραπεζών στη Χαλκιδική με λεία 170.000 ευρώ - Έριχναν λευκή σκόνη στα αυτοκίνητά τους για να εξαφανίσουν τα ίχνη
Σε βάρος των δύο δραστών των διαρρήξεων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της έκρηξης, καθώς και για το αδίκημα της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών
Εξιχνίαση διαρρήξεων σε ΑΤΜ τραπεζών στη Χαλκιδική
Eγκληματικές οργανώσεις διακινούσαν ναρκωτικά μέσα σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης – Οι κωδικές λέξεις και οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί
24 συλλήψεις - Με σκοπό τα μέλη της οργάνωσης να κινούνται «ελεύθερα», είχαν ενοικιάσει το κυλικείο εντός του γηπέδου της ομάδας τους
Ναρκωτικά λεφτά και όπλα 2
Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Έσπασε την πόρτα και με έπιασε από τον λαιμό»
"Η Κόνι Μεταξά μου έλεγε «κάνε κάτι για αυτό» έντρομη, «γιατί φοβάμαι ότι θα με σαπίσει και εμένα στο ξύλο. Κάνε μήνυση για να μπει αυτόφωρο»" είπε στην κατάθεσή της
Η Μαρία Παυλίδου 2