Ελλάδα

Καιρός: Δεμένα τα πλοία λόγω κακοκαιρίας – Ποια δρομολόγια ματαιώνονται

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
 

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα τα προγραμματισμένα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «blue star naxos» για τις Κυκλάδες, «blue star 1» για Χίο, Μυτιλήνη και «Νήσος Ρόδος» για Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη. Κλειστές είναι, επίσης, οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Θάσος και Ληξούρι-Αργοστόλι. Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και σε τοπικά δρομολόγια πλοίων στις Κυκλάδες.

To Λιμενικό Σώμα καλεί τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς