Ελλάδα

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε ξανά το έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία ARIEL

Η κακοκαιρία ARIEL συνεχίζει την επέλασή της και η ΕΜΥ επικαιροποίησε ξανά το έκτακτο δελτίο που έχει εκδώσει από την περασμένη Τρίτη (29.11.2022).

Σύμφωνα λοιπόν με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο, τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία ARIEL, από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022) αρχίζει να εξασθενεί.

Κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στο Ιόνιο, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι αργά το απόγευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για σεισμό – μαμούθ 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία: Είναι στους 10 μεγαλύτερους που έχουν καταγραφεί στον κόσμο
«Συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα μεγαλυτέρων σεισμών που έχουν καταγραφεί στην περίοδο της ενόργανης σεισμικότητας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας
Ένα ισχυρό κύμα χτυπάει ένα κτίριο μετά από έναν ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη χερσόνησο Καμτσάτκα στην Ρωσία
«Έχει ευαισθησία από παιδί» - Έκκληση του πατέρα του 15χρονου Δημήτρη που χρειάζεται μεταμόσχευση μετά από θερμοπληξία
«Στα 15 όμως, παλικαράκι πιά, που πήγε διακοπές ξέχασε ότι έχει ευαισθησία στην ζέστη και αποφάσισε να ανέβει με τους φίλους του περίπατο στο βουνό»
Η διακομιδή του 15χρονου 1