Ελλάδα

Καιρός – Γιάννης Καλλιάνος: Κρύο και χιόνια την επόμενη εβδομάδα

Άκρως ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ωστόσο θα ακολουθήσει ξαφνική αλλαγή που αναμένεται να διαρκέσει δύο εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. 

Όπως ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, το Σάββατο, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να φτάνει σε πολλές περιοχές τους 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Κυριακή ο υδράργυρος θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, την ερχόμενη Τρίτη (28.03.2023) περιμένουμε πολύ ψυχρές αέριες μάζες από τις Σκανδιναβικές χώρες, που θα ρίξουν τη θερμοκρασία κατά 12 με 14 βαθμούς. Παράλληλα, αναμένονται χιονοπτώσεις και σε εξαιρετικά – για την εποχή- χαμηλά υψόμετρα, στη Βόρεια Ελλάδα. 

Προς το τέλος της άλλης εβδομάδας, αναμένεται να επιστρέψει ο ανοιξιάτικος καιρός. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16