Ελλάδα

Καιρός – Κακοκαιρία Μήδεια: Εκτός λειτουργίας τμήμα της Γραμμής 1 του Μετρό

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού (γραμμή 1 του μετρό) στο τμήμα Πειραιάς Νέα Ιωνία, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ. Παραμένει εκτός λειτουργίας το τμήμα Ν. Ιωνία – Κηφισιά, λόγω της κακοκαιρίας “Μήδεια”.

Υπενθυμίζεται πως κανονικά λειτουργούν οι γραμμές 2 και 3 του μετρό, εκτός από το τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με τους επιβάτες να μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του προαστιακού.

Επίσης, πλήρως έχει αποκατασταθεί και η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ και τα δρομολόγια εκτελούνται μέχρι το Σύνταγμα.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε όλη την Αττική, λεωφορεία και τρόλεϊ από τα ξημερώματα δεν εκτελούν δρομολόγια με τον στόλο των οχημάτων να βρίσκεται στα αμαξοστάσια και να παραμένει σε ετοιμότητα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ο οποίος βρίσκεται σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ καθώς και με τα ΚΤΕΛ Αττικής, γίνονται συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της λειτουργίας των μαζικής μεταφοράς, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των επιβατών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 9