Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Καταιγίδες και χιόνια σαρώνουν τη χώρα – Πότε θα υποχωρήσει η κακοκαιρία

Καιρός: Καταιγίδες και χιόνια σαρώνουν τη χώρα – Πότε θα υποχωρήσει η κακοκαιρία

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα μέχρι την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία θα έχει βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βορειοδυτικά οι οποίες σταδιακά έως τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή θα επεκταθούν στο σύνολο της χώρας.

Από το απόγευμα της Παρασκευής τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά, στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά των δυτικών ηπειρωτικών από τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ηπειρωτικά, ενώ οι νότιοι έως νοτιοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη θα κυμαίνονται μεταξύ 4 και 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα, από τη νύχτα της Παρασκευής 10/12 προς το Σάββατο 11/12 ακόμα ένα κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα από δυτικά προς ανατολικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις