Ελλάδα

Καιρός – meteo: Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

Αλλάζει σημαντικά ο καιρός από το μεσημέρι της Πέμπτης (10.8.2023) καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, από το μεσημέρι αναμένονται βροχές σε αρκετές περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας χώρας.

Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 1.

Βροχές κατά περιόδους αναμένονται στο νομό και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες.

Στους προγνωστικούς χάρτες, αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή των φαινομένων τα τρίωρα 12:00 – 15:00 και 15:00 – 18:00 (ώρα Ελλάδας) της Πέμπτης 10/08.

Rains Aug

Rains Aug

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1