Ελλάδα

Καιρός Πάσχα: Τάσος Αρνιακός και Χριστίνα Σούζη για τον καιρό μέχρι την Κυριακή του Πάσχα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Την Κυριακή του Πάσχα δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές βροχές. Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες.

Καθώς ήδη βελτιώνεται σήμερα ο καιρός, με τις βροχές να περιορίζονται στην Κρήτη και να σταματούν έως το μεσημέρι, τα διαθέσιμα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr δείχνουν ότι καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου. Όμως, την Κυριακή του Πάσχα, 19 Απριλίου, υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι στα πελάγη, από τη Μεγάλη Παρασκευή έως το Πάσχα, δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, με αποτέλεσμα το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα να αναμένονται θερμοκρασίες έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού από την Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου γυμνασιάρχη που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας στο Ηράκλειο
Η καταγγελία έγινε από την 14χρονη μαθήτρια μαζί με τη μητέρα της κατά του εκπαιδευτικού, αναφέροντας ότι σε δύο διαφορετικά περιστατικά είχε υποστεί ασελγείς χειρονομίες
Ο διευθυντής του γυμνασίου στο Ηράκλειο