Ελλάδα

Καιρός Πάσχα: Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα «βλέπει» ο Θοδωρής Κολυδάς

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου στους 25 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα

Με καλό καιρό όπως όλα δείχνουν θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες, καθώς ο καιρός θα είναι σχεδόν καλοκαιρινός και σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά, τα πρώτα μηνύματα για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας είναι θετικά και σημειώνει: «Υποχωρούν σταδιακά τα φαινόμενα, ενώ από το Σάββατο η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα και ως προς τις ελάχιστες, αλλά και τις μέγιστες τιμές της». 

«Την Μεγάλη Εβδομάδα προβλέπεται θερμή μεταφορά αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες να κυμαίνονται σε υψηλές τιμές για την εποχή» καταλήγει.

Μάλιστα, τα λεγόμενα του Θοδωρή Κολυδά επιβεβαιώνουν και η πρόγνωση για τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών.

Θερμοκρασίες από Yahoo
Θερμοκρασίες από Yahoo

Η πορεία του καιρού μέσα από την εφαρμογή Windy:

Σημειώνεται πως πλησιάζοντας στο Πάσχα θα έχουμε σταδιακά καλύτερη εικόνα για την πορεία του καιρού. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Το τηλεφώνημα - παγίδα και οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Λάλα, που έπεσε νεκρός στο ξενοδοχείο της Αράχωβας
Πιθανότητα οι εκτελεστές είχαν πίσω τους ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από ακόμη δύο άτομα - Εκτιμάται ότι έχουν εμπειρία στη χρήση πυροβόλων όπλων, στην παρακολούθηση, αλλά και στη νυχτερινές επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 5