Ελλάδα

Καιρός – Θράκη: Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών στην Εγνατία Οδό

Σε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών στην Εγνατία Οδό προχώρησαν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης, καθώς ο καιρός παρουσιάζει βελτίωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, του ανισόπεδου κόμβου Ιάσμου και του Δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής, λόγω ύφεσης των καιρικών φαινόμενων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα