Ελλάδα

Καιρός τον Δεκαπενταύγουστο – Σάκης Αρναούτογλου: Έντονη ζέστη και καταιγίδες στα νησιά

Νέα στοιχεία για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου δίνει σε ανάρτηση του στα social media o Σάκης Αρναούτογλου. Σε ανάρτηση του, προειδοποιεί για έντονη αστάθεια, με το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου να έχει σχετική δροσιά. 

Ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ αναφέρει επίσης ότι το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου η θερμοκρασία κατά μέσο όρο θα είναι κοντά στους 31 με 32 βαθμούς. «Σχετική δροσιά το τριήμερο του 15Αύγουστου με ENTONH OΜΩΣ κατά τόπους αστάθεια (ΜΠΟΡΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) κυρίως στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές κυρίως ώρες» γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου, στη νέα του ανάρτηση στα social media. 

«Ανήμερα του 15Αύγουστου η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά και μόνο στα ορεινά της ενδοχώρας. Πολλή ζέστη από 17 έως 21 Αυγούστου (διαβάστε προσεκτικά το μετεώγραμμα) με σταδιακή μικρή υποχώρηση της από τις 22 Αυγούστου και μετά» προσθέτει. 

Και καταλήγει: «Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 4-5 μποφόρ με σταδιακή μικρή πρόσκαιρη όμως μόνο ενίσχυση κυρίως από τις 19 με 20 του μηνός».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
1
«Άφαντη» η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά – Κανένα ενδιαφέρον και καμία συγγνώμη στον 71χρονο που δάγκωσε ο σκύλος της
Έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τη στιγμή της επίθεσης στη Βουλιαγμένη και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τη στάση της μόνο μετανιωμένη δεν δείχνει
Από την επίθεση στον 71χρονο 2
Αμφιλοχία: Ο 67χρονος είχε χτυπήσει τον 95χρονο πατέρα του το Πάσχα καταγγέλλει συγγενής της οικογένειας – «Είχε μώλωπες στο πρόσωπο»
Ο δράστης που ήταν πρώην αστυνομικός, είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ πριν κάποια χρόνια, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού
O 67χρονος πρώην αστυνομικός που ομολόγησε τη δολοφονία του 95χρονου πατέρα του 1